Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Η Google βελτιώνει το Gmail με νέο χαρακτηριστικό

 

 
Η Google ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση των δυνατοτήτων αναζήτησης που είναι ενσωματωμένη στο Gmail και την τυπική αναζήτηση του, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη πρόσβαση σε άλλα προϊόντα της Google. Το χαρακτηριστικό είναι τώρα σε δοκιμαστική λειτουργία, αλλά οι χρήστες του Gmail και του Google θα είναι σύντομα σε θέση να δούν τα σχετικά αρχεία από τις Google Drive και τις Google Calendar καταχωρήσεις μαζί με τα στοιχεία του Gmail όταν ψάχνουν μέσα από την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η δοκιμαστική λειτουργία αυτού του χαρακτηριστικού είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για @gmail.com διευθύνσεις και προσβάσιμες μόνο στα αγγλικά.

Η Google ανακοίνωσε τη νέα δυνατότητα σήμερα στο επίσημο Gmail Blog. Στο Gmail, το πλαίσιο αναζήτησης θα εμφανίσει τα σχετικά αποτελέσματα από το Gmail καθώς και από το Google Drive και το Google Calendar. Στο Google.com, οι χρήστες θα δουν τα αποτελέσματα αναζήτησης τους να συνοδεύονται από σχετικές πληροφορίες και μηνύματα από το Gmail και άλλα προϊόντα της Google.

 
Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για το χαρακτηριστικό μπορούν να εγγραφούν στην Google’s field trial σελίδα. Η Google θα στείλει ενα email ειδοποιώντας τους όταν οι λογαριασμοί τους έχουν ετοιμαστεί για το νέο χαρακτηριστικό.
 
Πηγή : electronista.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών