Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

Βιβλιολέσχη: Βιβλία για όλους από €0.50

 
 
 
 
Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα ένα νέο concept που αφορά στον πολιτιστικό τομέα, προσφέροντας κάτι διαφορετικό. Η Βιβλιολέσχη, που αποτελεί «τέκνο» του Εκδοτικού Οίκου Power Publishing, προσφέρει πνευματική τροφή σε μια περίοδο που οι οικονομικές συγκυρίες έχουν περιορίσει κατά πολύ τα έξοδα του κόσμου και δη στην αγορά βιβλίων.

Όπως μας είπε ο διευθυντής της Βιβλιολέσχης Άντρος Παναγιώτου, στόχος είναι η προσφορά πνευματικής τροφής με λίγα έξοδα και δωρεάν εκπαίδευση, καθώς στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται εργαστήρια.

Πρόκειται για ένα μεγάλο χώρο στα Λατσιά (απέναντι από την Carlsberg), ένα παζαράκι, όπου διατίθενται χιλιάδες βιβλία του οίκου Power Publishing, αλλά και ελληνικών εκδοτών, παιδικά, εκπαιδευτικά, βιβλία αυτοβελτίωσης, μυθιστορήματα, ψυχολογίας, θρησκευτικών και γενικά κάθε κατηγορίας, ξεκινώντας από την τιμή των… €0.50.

«Πραγματοποιούμε επίσης, παρουσιάσεις βιβλίων και εργαστήρια, που είναι ανοικτές για το κοινό, με αξιόλογους ερευνητές, λογοτέχνες και άλλους», τόνισε ο κ. Παναγιώτου. Σημείωσε μάλιστα, ότι γίνονται παρουσιάσεις στα παιδιά από παιδικούς συγγραφείς, κουκλοθέατρο και άλλα. «Όλα με σκοπό την πνευματική ικανοποίηση του κόσμου, που δεν μπορεί πλέον να αγοράζει βιβλία όσο θα ήθελε λόγω της οικονομικής κρίσης», επισήμανε.

Η Βιβλιολέσχη λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Πηγή: www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών