Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

Βοηθήστε τη Βιβλιοθήκη ΠΚ να γίνει ακόμα καλύτερη!!!


Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου διεξάγει για πρώτη φορά την έρευνα LibQUAL+® προς Αξιολόγηση της Ποιότητας και Σφυγμομέτρηση του βαθμού Ικανοποίησης σας από τις Παρεχόμενες Υπηρεσίες της.

Η έρευνα αυτή είναι σημαντική καθότι θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τη δική σας εκτίμηση σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε σήμερα, να επικεντρωθούμε στις υπηρεσίες που εσείς θεωρείτε σημαντικότερες, αλλά και να συγκριθούμε με άλλες ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες προς υιοθέτηση καλύτερων πρακτικών.

Παραθέτοντας μας το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ελάχιστα αποδεκτό και Επιθυμητό βαθμό, καθώς και την Εκτίμησή σας για το σημερινό βαθμό ανταπόκρισης της Βιβλιοθήκης θα συμβάλετε σημαντικά στη βελτίωσή της με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2009 και για τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε περίπου 10 λεπτά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ειδική κλήρωση διεκδικώντας ένα αεροπορικό εισιτήριο για Βιέννη καθώς και άλλα Πλούσια Δώρα με την ευγενή στήριξη των συνεργατών μας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την έρευνα, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: director-lib@ucy.ac.cy.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών