Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

Το Kindle First χαρίζει e-books πριν την κυκλοφορία τους!

 
Πολλά εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως είναι κάτοχοι ενός Kindle e-book reader από την Amazon, μέσω του οποίου επιλέγουν να διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία, μεταξύ άλλων. Και έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από τότε που οι πωλήσεις e-books της Amazon ξεπέρασαν αυτές των «φυσικών» βιβλίων, στις ΗΠΑ. Πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι, το κοινό έχει εξοικειωθεί με τα e-book readers και η αγορά και ανάγνωση βιβλίων από το κατάστημα της Amazon έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για αρκετούς.
 
kindlefirst3
 
Οι φανατικοί αναγνώστες είναι συνήθως συνδρομητές του Amazon Prime, ώστε να απολαμβάνουν διάφορα προνόμια σε σχέση με τους «απλούς» χρήστες. Από εχθές, λοιπόν, όσοι ανήκουν στο Prime, θα έχουν ακόμη ένα λόγο να πληρώνουν για την υπηρεσία: Ονόματι “Kindle First”, το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει σε κάθε χρήστη, κάθε μήνα, ένα νέο e-book προτού αυτό κυκλοφορήσει στα καταστήματα! Και το καλύτερο όλων; Θα είναι δωρεάν!
Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν και υλοποίησαν οι άνθρωποι της Amazon για να ανταμοίψουν τους πιστούς χρήστες της και να προσφέρουν επιπλέον κίνητρα για όσουν δεν έχουν γίνει ακόμη συνδρομητές. Για αρχή, προσφέρονται τα "Things We Set on Fire" της Deborah Reed; "No Place for a Dame" της Connie Brockway; "Silent Echo" του J.R. Rain και το "We Will Survive: True Stories of Encouragement, Inspiration, and the Power of Song" της διάσημης τραγουδίστριας Gloria Gaynor. Τα βιβλία αυτά θα κυκλοφορήσουν το Δεκέμβρη αλλά ήδη από εχθές είναι διαθέσιμα στους χρήστες του Prime και μάλιστα χωρίς χρηματικό αντίτιμο.
 
kindlefirst4
 
Αυτό θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα για νέες κυκλοφορίες, ενώ οι χρήστες θα δέχονται ένα ενημερωτικό e-mail με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Άλλα πλεονεκτήματα του Prime περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία τους και περισσότερες από 40.000 ταινίες και τηλεοπτικά σόου με την ετήσια συνδρομή των 79$. Σίγουρα το Kindle First θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους στην αγκαλιά της Amazon που δρέπει τους καρπούς των επενδύσεών της στο Kindle brand.
 
Πηγή: digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών