Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018

Ρωσική βιβλιοθήκη γύρισε «ταινία δράσης» με θέμα την έγκαιρη επιστροφή των βιβλίων


Βίντεο που θυμίζει μίνι ταινία δράσης δημοσίευσε η βιβλιοθήκη μιας ρωσικής πόλης, σε μια προσπάθεια να πείσει τους αναγνώστες να επιστρέφουν τα βιβλία που δανείζονται εντός της διορίας.
Ένα βίντεο μικρής διάρκειας, αλλά που μοιάζει με ταινία δράσης, έδωσε στη δημοσιότητα η βιβλιοθήκη της ρωσικής πόλης Τσελιάμπινσκ, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες της να μεριμνούν για την έγκαιρη επιστροφή των βιβλίων.
Το βίντεο διάρκειας 2,5 λεπτών εμπεριέχει αγώνα δρόμου, παρκούρ και κυνηγητό και αφ'ότου δημοσιεύτηκε στο YouTube, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 34.000 ανθρώπων μέσα σε μία ημέρα.
Στο βίντεο αποτυπώνεται ο «αγώνας» του πρωταγωνιστή που προκειμένου να μην καθυστερήσει την επιστροφή του βιβλίου που έχει δανειστεί από τη βιβλιοθήκη, ξεπερνάει όλα τα εμπόδια που βρίσκει στον δρόμο του, παλεύει με κακοποιούς, επιδίδεται σε εντυπωσιακές κινήσεις παρκούρ και με τη βοήθεια των φίλων του επιστρέφει το βιβλίο στην ώρα του.
Αν και το βίντεο απέσπασε πολλά θετικά σχόλια, δεν έλειψαν και εκείνοι που εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με το γιατί το βιβλίο έπρεπε πάση θυσία να επιστραφεί εντός της διορίας.

Πηγή: sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών