Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

Έναρξη μεταφοράς συλλογών Βιβλιοθήκης στο νέο κτήριο Κέντρο Πληροφόρησης - Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου» (Συλλογή Περιοδικών)

 

Ανακοίνωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Κωνσταντίνου Χριστοφίδη


Το έτος 2017 αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την ανάπτυξη και εξέλιξη του Πανεπιστημίου Κύπρου καθότι κατά τη διάρκειά του αναμένεται να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το νέο κτήριο Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου».

Το μεγαλύτερο εγχείρημα μετεγκατάστασης που υπήρξε ποτέ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ξεκινά με τη Συλλογή Περιοδικών τη Δευτέρα 10/04/2017 και ως εκ τούτου η συλλογή δεν θα είναι προσβάσιμη, μέχρι τη μεταφορά και επανατοποθέτησή της στα ράφια του νέου κτηρίου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Οκτώβριο του 2017.

Προς κάλυψη των αναγκών σας κατά την περίοδο που μεσολαβεί (δηλ. από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο 2017) το προσωπικό της Βιβλιοθήκης προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν αντίγραφο των απαραίτητων επιστημονικών άρθρων που διατίθενται στη Συλλογή Περιοδικών πριν τη 10η Απριλίου 2017.

Για τη μεταφορά κάθε διαφορετικού παραρτήματος της Βιβλιοθήκης, η πανεπιστημιακή κοινότητα θα λαμβάνει σχετική ενημέρωση. Επισημαίνεται ότι η Βιβλιοθήκη θα παρέχει όπου είναι απαραίτητο σχετικές διευκολύνσεις, τόσο σε αριθμό βιβλίων όσο και σε διάρκεια δανεισμού, με παράκληση για κατανόηση και τη συνεργασία όλων, κατά τη δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική αυτή διαδικασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών

Περί Βιβλίων & Βιβλιοθηκών